Skip to content
Feesten zonder zorgen     De lekkerste catering     Complete partyverhuur met partytent     Regio Bollenstreek

Feesten zonder zorgen

De beste partyverhuur
Bij de buren noordwijkerhout

Heb je de catering goed geregeld? Die geweldige locatie geboekt? En de allerleukste mensen uitgenodigd? Top! Dan ben je bijna klaar voor het feest. Vergeet je de partyverhuur niet? Voor alle extra’s die van jouw party een nog groter feest maken? En dan bedoelen we niet de slingers, ballonnen, toeters of confetti… Maar hoe zit het met de stoelen, statafels, glaswerk, servies, biertap en dat soort zaken?

Vraag naar onze mogelijkheden!
Bel: 06 54 27 13 49

Tenten, verlichting en verwarming

Geef je een feestje buiten? Wat denk je van het huren van een of meerdere partytenten? Zo valt jouw feest bij een flinke hoosbui niet in het water. Naar wens komen we de tenten zelfs opzetten en afbreken. Bij de Buren heeft een groot assortiment verhuurartikelen waarmee we ieder feestje versterken. Feestverlichting, terrasheaters, klapstoelen, tafels, bar en barkrukken, garderoberekken, koelkasten; Bij de Buren levert de complete inrichting voor jouw feestlocatie.

Heb je speciale wensen of wil je een offerte op maat? Bel  0252 34 62 74

Servies, glaswerk en bestek

Heb je genoeg borden, kopjes, messen, vorken, lepels en glazen voor al je gasten? Wij wel. Dus stop met tellen en regel het gewoon Bij de Buren. Wij verhuren alles wat jij nodig hebt voor het serveren van lekker eten en drinken. Verzorg je de hapjes en drankjes zelf? Prima. Vergeet niet dat we ook die zorg graag uit handen nemen. Bij de Buren catering regelt de lekkerste hapjes en drankjes. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Bekijk de verschillende mogelijkheden, of neem direct contact met ons op: 0252 34 62 74

Back To Top